2021 žiemos karate kvalifikaciniai egzaminai

Uch, tiek ruošėmės, tiek dirbome ir atėjo ilgai laukta diena. Kai kurie egzamino laukė kaip šventės, kai kuriems tai buvo tikras nervų ir skrandžio išbandymas. Labai džiaugiamės, jog mokiniai su tėveliais egzaminų laukė ir ruošėsi išties atsakingai. Šį šeštadienį gausus Oku karate akademijos mokinių būrys rodė savo meistriškumą ir išmoktą techniką.

Sveikiname sportininkus, kurie laimėjo pačią svarbiausią kovą – kovą prieš save. Kurioje nugalėjo savo jaudulį, išmoko geriau pažinti save, žengė didelį žingsnį į prekį karate kelyje.

Būna ir taip, jog dėl vienų ar kitų priežasčių egzamino išlaikyti nepasiseka. Kartais mums sutrukdo traumos ar ligos, kartais pritrūksta drąsos ar pasiruošimo. Bet tai ne priežastis sustoti – atvirkščiai! Tai pats geriausias chrakterio išbandymas – kaip pavyks susidoroti su iškilusiais sunkumais ir nepasiduoti, jog vėliau galėtume pasiekti savo svajonių. Tad visi kurie šį kartą nepasidabins aukštesnio lygio diržais – nenukabinkite nosies! Karate kelionė tik prasideda, o mes Jumis didžiuojamės, jog nesustojat ir stengiatės toliau 🙂

Sveikiname Oku trenerius puikiai paruošus jaunuosius karatekas 💚🤍.

Labai didelis ačiū, karate meistrei Giedrė Gudzinevičiūtė-Vilkelė, kuri pasidalino savo ilgamete karate patirtimi, patikrino ir įvertino akademijos mokinių techniką. Ar pastebėjote, jog Giedrė, turi labai išmintingų patarimų ne tik karate kelyje, bet ir mūsų kasdienybei?

Ačiū visiems Lietuvos Shotokan Karatė Klubų Federacija egzaminatoriams už puikiai suorganizuotus karate kvalifikacijos kėlimo egzaminus.

Karate diržai:

12 kyu (Baltas su viena geltona juostele)

Domas B., Dovydas A., Vytautas Š., Kajus M., Ąžuolas A., Benas K., Ąžuolas V., Akvilė A., Tomas M., Matas M., Einoras B., Motiejus P., Jonas S., Aristėjus R., Gustė R., Mantvydas D.

11 kyu (Baltas su dviem geltonom juostelėm)

Jonas R., Adrijus T., Patricija M., Majus B., Jokūbas M., Tajus A., Ąžuolas R., Justas J.

10 kyu (Baltas viena juoda juostele)

Tauras P., Tomas S., Eimantas Š., Jokūbas B., Domantas L., Adrijus Š.

9′ kyu (Baltas su dviem juodom juostelėm)

Simonas C., Kristupas K., Domas L., Jokūbas L., Kotryna Z., Lukas I.

9 kyu (Baltas)

Dovilė P., Estėja V., Rokas J., Augustas B., Aironas B., Ieva P.

8′ kyu (Geltonas pusinis)

Rokas P., Tomas S., Domas L., Arijus K., Ugnius K., Simas B.

8 kyu (Geltonas)

Paulius K.

7′ kyu (Oranžinis pusinis)

Adomas A., Jūratė M., Nedas R., Justas S., Barbora S., Benas B.

7 kyu (Oranžinis)

Tadas S., Kristina K., Kamilė V., Milda A., Petras Š.

6′ kyu (Žalias pusinis)

Vingaudas N., Einoras J., Kajus V. Emilis M., Nikita M.

5 kyu (Pirmas mėlynas)

Gabija T.